Vårt unika e-learningkoncept plockar det bästa från två världar. Du får flexibiliteten med e-learning vilket gör det möjligt för dig att kombinera utbildning med arbete på hemorten. Du får också delta i praktiska kortare workshops för att få möjligheterna till dialog med lärare och diskussion med andra kursdeltagare. Därför kombinerar vi e-learning med workshops, diskussionsgrupper eller regelrätt lärarledd utbildning. E-learning använder vi oss också av som förberedelse inför en lärarledd utbildning för att alla ska ha samma förutsättningar inför en workshop. I utbildningssammanhang kallas detta ”flipped classroom”.Något som visat sig göra den fysiska undervisningen mer effektiv och individuellt förankrad.

Vi har också  e-learningmoment i en traditionell utbildning eller en repetition via e-learning efter en lärarledd utbildning. Vi kan även skräddarsy utbildningar utifrån ditt företags behov som din personal kan delta i på distans och när de har tid. Detta är mycket kostnadseffektivt då man kan sparar både tid, resor och hotell och är ett bra komplement till lärarledd utbildning. En liten förutsättning är dator som har tillgång till internet. Samt att man har grundläggande kunskaper i ICT.

Våra online utbildningar
Våra utbildningar följer rådande forskning och trender inom sektorn och uppdateras kontinuerligt.
– Florist kurser för YrkesVux och Gymnasiet, med alla förekommande delar som är viktigt i din grundutbildning till florist.
– Viktiga kapitel som är förekommande i din floristutbildning.
– Exponering med fokus på produktpresentation och butikskommunikation
– Rätt varuvård för bättre lönsamhet och minskat svinn
– Gesällteorikurs inför teoriprovet ”Vi tillhandahåller e-kursen för Floristernas Yrkesråd”
Länk till e-kurser

Du måste ha ett avtal med oss och en inloggning för att komma åt kurserna.
Är du intresserad så hör av dig så berätta vi mer vad vi kan göra för ditt företag.